BLACKFRIDAY: Tijdelijk 30% korting met de code: BLACKFRIDAY BLACKFRIDAY: Tijdelijk 30% korting met de code: BLACKFRIDAY

Mijn winkelwagen (0)

translation missing: nl.email_title
support@apasack.com
translation missing: nl.hours_title

Maandag - Zaterdag: 9:00 -20:00

Maandag - Zaterdag: 9:00 -20:00

Over Apasåck

 

Apasåck

Onze passie voor mooie tassen en betaalbaar design vindt zijn oorsprong in Zweeds design. Zweeds of Scandinavisch design wordt gekenmerkt door eenvoud, minimalisme en functionaliteit en is sinds 1950 aan een mondiale opmars bezig.

Ruime collectie

Vanuit onze passie oog voor design hebben we inmiddels een ruime en modieuze collectie samengesteld. Een collectie voor iedere levensstijl en geschikt voor vrouwen en mannen.

Scherpe prijzen

In de traditie van de Zweedse levensstijl zijn ze in staat om design betaalbaar te maken voor iedereen. Voor ieder moment de juiste tas en het gevoel van design voor een scherpe prijs.

Kostenbewust

We focussen op kwaliteit van ons product en besparen op alle overige kosten. Zo houden we de kosten laag. We kopen in tegen scherpe prijzen en besparen om bijvoorbeeld logistiek en personeel. We kopen rechtstreeks in bij de leverancier en u ontvangt de extra korting. Zo houden we design tassen betaalbaar. Door de logistiek te bundelen hebben we iets langere levertijden (1 tot 2 weken) daarmee houden we de verzendkosten zo laag mogelijk. 

Klantgedreven “niet goed geld terug”

We gaan voor 100% klantgedreven. Uiteraard hebben we een niet goed geld terug regeling en we genieten het meest van de positieve feedback op onze tassen. Onze klantenservice en onze leuke acties op Zweedse feestdagen maken uw Apasåck tot een mooie ervaring. 

Bereikbaarheid Apasåck

Apasack is gevestigd in Delft. We zijn bereikbaar via e-mail adres support@apasack.com.

Factory sale & Outletsale

Voor onze periodieke factory sale en outletsale ontvangt u ongeveer 2 weken van te voren een uitnodiging via onze nieuwsbrief een uitnodiging.